Gå til hovedindhold

Madordning

Viberedens madordning

Barn sidder ned og spiser et æble

I Vibereden har vi fuldkostordning til både vuggestue og børnehave børn. Maden er varieret og følger de gældende regler fra måltidsmærket. I kan læse mere om dette på https://altomkost.dk/maaltidsmaerket/

Maden: Typisk vil der være 2 dage med rugbrød/pålæg, en suppe/grød dag og 2 dage med varme/lune retter. Dertil suppleret med frugt og brød til formiddag og eftermiddag. Morgenmaden er havregryn/cornflakes/havrefras. I vuggestuen tillige havregrød. Morgenmaden serveres kun indtil kl 7.30.

I kan se månedsplanerne ved indgange til garderoberne.

Drikke: Vi serverer kun mælk til vuggestuebørn. I vuggestuen drikker de af kop. Børnehave børnene skal medbringe drikkedunk hjemmefra. Det er jeres ansvar som forældre at rengøre og fylde dunken op hver dag. Man må gerne købe en drikkedunk med kop på. Dunkene placeres i de store køleskabe ved stuerne. Vi hjælper børnene i løbet af dagen hvis de skal fyldes op eller rengøres. Der er altid adgang til frisk vand i huset.

Der må ikke medbringes andet i drikkedunken end vand jf. måltidsmærket. Dvs. ingen søde drikke så som juice og saftevand. Vi anbefaler at I køber en godkendt drikkedunk og en som er nem at rengøre. Husk navn på.

Særlige hensyn: Har jeres barn en form for allergi skal vi bede om en lægedokumentation herfor. Dette kan være udtalelse fra sygehus eller lign. Ligeledes skal I oplyse hvis der er mad jeres barn ikke må få af religiøse årsager

Pris: Prisen følger de gældende priser for frokostordninger. I 2020 er dette 569 kr. Dette opkræves sammen med forældre betalingen for institutionspladsen. For vuggestuebørn er prisen inkluderet i prisen for vuggestuepladsen og det er derfor kun børnehavebørn der vil få en opkrævning ved siden af.

Takster for frokostmåltidet